Homepage

Ons werk

Waar onze klanten blij mee zijn. En wij dus ook.


Online Marketing & Strategie

Design & Ontwikkeling

Meetbaar succes

Wie zijn we en wat doen we?

Wij zijn Brandable, een online, marketing en strategiebureau gevestigd in hartje Eindhoven. Zoals onze naam al zegt enablen wij brands, of op zijn nederlands, wij zorgen ervoor dat merken succesvol worden. Dat doen we door de inzet van slimme marketingstrategieën, digitale huisstijlen, e-commerce, webdesign en -development, social media, SEO en diverse vormen van online adverteren. Wij zorgen voor bereik en beter werkende websites, webshops en apps. Het resultaat is meer zichtbaarheid, conversie en bottom line omzet en winst. Wij ontwikkelen en testen succesformules en breiden deze uit.

Waarom doen we wat we doen?

Achter elk merk, elke organisatie zit een verhaal. Mensen met een passie, een droom, een idee hoe ze mensen of bedrijven willen helpen, aantrekkelijke diensten en producten willen ontwikkelen of mooie ervaringen willen bieden. Wij vinden ondernemerschap iets heel moois. En we vinden het daarom belangrijk om te zorgen dat merken kunnen groeien, zij hun potentiële klanten kunnen bereiken - of beter nog - dat potentiële klanten het bedrijf bereiken. En dat de mooie en ambitieuze doelen die geformuleerd zijn ook daadwerkelijk behaald en zelfs overtroffen worden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

U bent goed in uw werk. Wij zijn goed in ons werk, namelijk merken op de kaart zetten, vindbaar maken en het juiste publiek trekken en overtuigen - met een sterke focus op online. En als een merk qua content en communicatie nog niet helemaal is wat het zou moeten zijn het merk wél ‘brandable’ maken. Zodat uw bedrijf groeit en u uw dromen en ambities kunt waarmaken. Waarbij we altijd zorgen voor een positieve business case, dus u verdient uw investering altijd terug. Andere bedrijven helpen floreren met onze passie, kennis en ervaring - dat is ons verhaal, wat ons drijft én waar we goed in zijn. Bewezen.

35

WEBSITES, WEBSHOPS & STRATEGIEËN

32

PROFESSIONALS & PARTNERS

18

JAAR ERVARING

5500000

BEZOEKERS EN GEBRUIKERS PER JAAR

78

% GEMIDDELDE CONVERSIEVERHOGING

-35

% VERLAGING KOSTEN PER SALE

260

% OMZETGROEI VAN ONZE KLANTEN

31

TEVREDEN KLANTEN.

Met wie en waarmee we werken.

Samen kom je verder.

Koffie?

Al een uitgewerkt plan of nog 'slechts' een idee? In welke fase u dan ook zit, wij zijn bedreven in concept, strategie én uitvoering. Neem gerust contact op via één van onderstaande opties om uw plan of ambitie aan ons voor te leggen. Wij denken graag met u mee.


Bezoek ons

In het centrum van Eindhoven.

Route naar ons kantoor

Stuur ons een e-mail

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.

contact@brandable.nl